Site logo
11 decembrie 2019
opriri la Halta Parc Mogoșoaiaopriri la Halta Parc Mogoșoaia

Odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor, pe 15 decembrie, toate  trenurile care circulă pe rutele Bucureşti Nord – Galaţi şi retur, respectiv Bucureşti Nord – Slobozia şi retur, vor avea opriri la Halta Parc Mogoșoaia.

opriri la Halta Parc Mogoșoaia

Astfel, 16 trenuri cu plecări/sosiri din/în stațiile Bucureşti Nord vor avea opriri în Halta Parc Mogoșoaia, a anunțat marți CFR Călători.

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet la clasa a 2-a la trenurile Regio este de 3,90 lei iar la clasa a 1 costul biletului este de 5,30 lei. La trenurile Interregio preţul unui bilet la clasa a 2-a este de 8,20 lei, iar la clasa a 1 de 12,50 lei.

Din 15 decembrie 2019, pasagerii CFR Călători vor putea beneficia de o ofertă comercială ce le va permite să călătorească pe ruta Bucureşti Nord – Halta Parc Mogoaşoaia şi retur cu trenurile Interregio utilizând abonamentele de la trenurile Regio. Un abonament lunar la trenurile Regio pe această rută va costa 85 de lei.

Se au în vedere și alte trenuri cu opriri la Halta Parc Mogoșoaia

Se intenţionează ca pe parcursul anului 2020 să mai  fie introduse şi alte trenuri pe ruta Bucureşti Nord – Halta Parc Mogoşoaia şi retur, în funcţie de solicitările publicului şi necesităţile de transport.


Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători îi roagă pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat legitimaţie de călătorie pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din Bucureşti Nord) sau să se adreseze personalului feroviar din stații.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share