Site logo
11 decembrie 2018

ERA caută absolvenți nou-calificați care sunt dispuși să contribuie la activitatea de zi cu zi a Agenției.

Un stagiu standard poate dura între 3 și 5 luni, începând cu 1 martie sau 1 octombrie. Aproape 16 stagii sunt disponibile în fiecare an.

Cererea de candidaturi începe cu 3 luni înainte de începerea stagiului și rămâne deschisă pentru o lună.

 

Cine poate aplica?

Programul standard de stagii este deschis oricui îndeplinește următoarele cerințe:

  •     Să aibă o diplomă universitară (minim 3 ani de studiu);
  •     Au o foarte buna cunoastere a limbii engleze;
  •     Cunoașteți foarte bine o a doua limbă – pentru cetățenii UE, aceasta trebuie să fie o limbă oficială a UE.

Stagiile vor fi oferite în mod prioritar solicitanților care nu au fost deja stagiari într-o instituție sau organism european.

 

Ce oferim?

La ERA joacă un rol important în dezvoltarea Spațiului Feroviar Unic European (SERA) și vă invităm să ne ajutați să ne atingem obiectivele ambițioase. Veți participa la proiecte reale legate de mediul dvs. specific, împreună cu cei mai buni profesioniști și într-un mediu de lucru primit și stimulativ.

Un tutore te va ghida în timpul șederii tale. În funcție de competențele dvs., puteți lucra și în domenii diferite, care nu au legătură directă cu căile ferate, cum ar fi resurse umane, buget / finanțe, IT, comunicare, inginerie, juridic.

Veți primi un grant lunar de cca. 1.200 €, rambursarea cheltuielilor de călătorie, concediile plătite și oportunitățile de formare rezervate personalului.

Birourile noastre sunt situate în Valenciennes, în nordul Franței, la numai o oră distanță de Bruxelles și două ore de la Paris. Atât universitatea locală, cât și Clubul ERA organizează activități și întâlniri sociale și sportive.

 

Cum să aplicați?

Pentru a aplica pentru următoarea sesiune, începând cu 1 octombrie 2019, completați formularul de candidatură, atașați documentele justificative descrise în formularul de candidatură și trimiteți-l online.

Vă rugăm să citiți cu atenție toate documentele de mai jos înainte de a aplica, în special regulile care reglementează stagiile la ERA, care explică în detaliu procedura de depunere a cererilor.

Cererile primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

 

Ce ne așteptăm de la tine?

Ne așteptăm de la cursanții noștri:

  •     O contribuție la sarcinile zilnice ale ERA, cu un nou punct de vedere;
  •     O atitudine proactivă și dorința de a învăța și de a avea o cooperare fructuoasă.

 

Stagiarii trebuie să aibă asigurare de sănătate, fie că sunt furnizate de sistemele de sănătate din țările lor, fie private. Ne bazam pe dumneavoastra sa va organizati propria asigurare de sanatate in timpul sejurului cu noi.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share