Site logo
15 decembrie 2019
Tramvaiul Colindelor STB a pus gaj la Fisc licitație la STB bugetul STB pe 2019 producția de tramvaie la URACTramvaiul Colindelor STB a pus gaj la Fisc licitație la STB bugetul STB pe 2019 producția de tramvaie la URAC

Primăria Capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), organizează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020,  un eveniment socio-cultural organizat, în preajma Crăciunului, Tramvaiul Colindelor.

Tramvaiul Colindelor STB a pus gaj la Fisc licitație la STB bugetul STB pe 2019 producția de tramvaie la URAC

Astfel, timp de trei săptămâni, pe traseul liniei 1 va circula un tramvai modernizat, frumos împodobit, care va străbate centrul Capitalei și le va oferi celor care călătoresc cu el colinde şi alte cântece de iarnă (româneşti şi internaţionale).

Tramvaiul de tip Bucur LF, modernizat în Uzina de Reparații Atelierele Centrale (URAC)  a STB, este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și cu urarea „Sărbători fericite!”.

Tramvaiul Colindelor va opri în toate stațiile de pe traseu

În tramvai vor avea acces toţi călătorii, iar vehiculul va avea un program normal de funcţionare şi va opri în toate staţiile de pe traseul liniei 1.

Cu o tradiţie de 110 ani, Societatea de Transport Bucureşti a devenit un reper important în istoria Capitalei, făcând permanent eforturi pentru creşterea calităţii serviciilor și consolidându-şi de-a lungul timpului rolul semnificativ pe care il are în viaţa socială a oraşului. Acest Tramvai al Colindelor este unul dintre proiectele prin care STB își dovedește atașamentul față de călători, a transmis Primăria Capitalei.

Proiectul îşi propune să aducă o nuanță veselă peste peisajul urban, în cele mai circulate zone din Bucureşti.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share