Slide


PARTENERI:

Transbordare auto pe Radna-Arad, pentru lucrări de modernizare a căii ferate

By
transbordare auto pe Radna-Aradtransbordare auto pe Radna-Arad

Asocierea care lucrează la reabilitarea tronsonului de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria va asigura transbordare auto pe Radna-Arad.

transbordare auto pe Radna-Arad

Constructorii care se ocupă de șantierul de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European, au solicitat acordul CFR SA pentru a înlocui trenurile cu autobuze, pentru o scurtă perioadă de timp, informează site-ul Arad Online.

Măsura va fi valabilă în perioada 30 martie – 2 aprilie, între stațiile CF Radna și Arad. „Pentru a se asigura mobilitatea cetățenilor, conform telegramei CNCFR/SRCF Timișoara, Asocierea va organiza transbordarea călătorilor din trenuri în autobuze, respectiv din autobuze în trenuri, în stațiile Radna și Arad. Autobuzele vor transporta călătorii pe ruta Radna-Arad, se vor deplasa pe DN7, de la Radna la Păuliș, apoi pe DJ 708B, până la Ghioroc, apoi pe DJ 708C până la Sâmbăteni și din nou pe DN7, până la Arad”, transmit reprezentanții antreprenorului.

Transbordare auto pe Radna-Arad pentru călătorii mai multor trenuri

Autobuzele vor face transbordare pentru trenul 2048 – cu plecare din Arad la ora 18:30, sosire în Radna la ora 19:30, trenul 2045 – cu plecare din Radna la ora 21:10, sosire în Arad la ora 22:15, trenul 2374 – cu plecare din Arad la ora 22:55, sosire în Radna la ora 23:50.

Autobuzele vor circula tur-retur și vor opri în apropierea stațiilor CFR. La Radna vor opri în parcarea din spatele gării, la Păuliș Hm vor opri pe DJ 708B, în parcarea unei stații de carburant, la Păuliș H în localitate, în stația de autobuz de la intrarea dinspre Miniș, la Ghioroc în parcarea din spatele gării, la Vladimirescu pe DJ 707A, în spatele gării, iar la Arad în parcarea din fața gării, în zona stației Taxi.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share