Slide


PARTENERI:

Trenul Unirii va pleca vineri din București Nord cu destinația Iași. Unde va opri pe traseu

By
Trenul UniriiTrenul Unirii

Trenul Unirii va pleca vineri dimineață din București Nord, cu destinația Iași, de Ziua Micii Uniri, a anunțat joi Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

Trenul Unirii

”Vineri, 24 ianuarie 2020, angajații feroviari din toată țara, alături de toți românii, sărbătoresc 161 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre înfăptuirea statului național unitar român. CFR Călători va numi simbolic „Trenul Unirii”, trenul IR 1661/380, ducând simbolul național din București către Iași”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de operatorul feroviar de stat din România.

Trenul Unirii va ajunge la Iași după ora prânzului

Trenul Unirii va pleca din București Gara de Nord la ora 06:25 și va fi remorcat de o locomotivă vopsită în culorile steagului național. Acesta va putea fi întâmpinat de localnici în stațiile: Ploieşti Sud (~07:20), Buzău (~08:27), Focşani (~09:32), Tecuci (~09:53), Bârlad (~11:11), Vaslui (~11:55), Bârnova (~12:35), Iaşi (~13:03).

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share