Site logo
15 decembrie 2019
tren Satu Mare-Vienatren Satu Mare-Viena

Primul tren Satu Mare-Viena a pornit duminică dimineața din gară, odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor 2019-2020.

tren Satu Mare-Viena
tren Satu Mare-Viena
tren Satu Mare-Viena

Noul Mers al Trenurilor a intrat în vigoare începând cu data de 15 decembrie, iar odată cu acesta s-a dat startul și noii rute Satu Mare – Viena, trenul realizat de CFR Călători, în colaborare cu MAV Start Ungaria și OBB Austria.

Noua rută a fost anunțată încă din octombrie, când a apărut pe site-ul celor de la OBB Austria. Trenurile vor circula zilnic, cu plecare de la Satu Mare la ora 09:27. Călătorii vor ajunge la Viena la 17:21. Plecarea din capitala Austriei se va face la ora 10:42, iar pasagerii vor ajunge înapoi la Satu Mare la 20:42.

Cei care și-au cumpărat bilete pentru prima cursă au fost, în schimb, dezamăgiți de condiții. În tren era frig, spun călătorii, iar spațiul pentru bagaje este mult prea mic. Dar era destul de curat, a remarcat unul dintre călători. “Chiar acum am coborât din tren. Este foarte frig. Să nu fie tot atât de frig și până la Viena. Spațiul pentru bagaje este destul de puțin”, a spus unul dintre călători, citat de Presa SM. Așa cum se poate vedea și în imaginile din galeria foto, vagoanele sunt puse la dispoziție de MAV, operatorul feroviar de stat din Ungaria.

Tarife de călătorie cu noul tren Satu Mare-Viena

Trenul urmează să ajungă în Viena la ora 17:21, dacă nu va avea întârziere. La noi în țară, trenul se mai oprește în gara din Carei și la Valea lui Mihai. În capitala Ungariei, trenul trebuia să ajungă la ora 14:20, iar după zece minute să-și continue drumul spre Viena.

“Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena, recomandăm oferta City Star Austria, care costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat. În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro”, spuneau cei de la CFR în luna octombrie.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share