[Webinariile CFiR] Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri – UTCB

Căi Ferate, Drumuri și PoduriMarți, 11 mai 2021, începând cu ora 10:00, domnul conf. univ. dr. ing. Adrian Burlacu, Decan al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri – UTCB, va prezenta, în cadrul Webinariilor CFiR, oferta educațională pentru viitorii studenți, masteranzi și doctoranzi și facilitățile faclutății pe care aceștia le vor putea folosi, precum și posibilitățile de a dezvolta o carieră de succes după finalizarea studiilor.

Niciodată, ca astăzi, nu a existat atâta nevoie de specialiști în infrastructura de transport, domeniu prioritar care determină progresul unei societăți. Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții este singura din țară care pregătește ingineri de profil, singura cu o tradiție de peste 135 ani.

Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri (C.F.D.P.) formează ingineri constructori pentru activităţi de proiectare, cercetare, execuţie şi consultanţă a infrastructurii de transporturi (drumuri, poduri şi căi ferate).

Progamul acestei zile va fi următorul:

10:00 Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB va fi realizată de către domnul Decan conf. univ. dr. ing. Adrian Burlacu

11:00 Prezentarea Facultății de Transporturi din cadrul UPB – Programe de studii, departamente și laboratoare, program ERASMUS+ și sesiunea de admitere 2021; vor prezenta doamna Decan Conf. dr. ing. Ilona Mădălina Costea și domnul Prodecan Prof. dr. ing. Gabriel Popa

12:00 Prezentarea companiei și a mediului de lucru din Grup Feroviar Român și oferta de carieră – posibilități de calificare și de angajare va fi susținută de domnul Director General Adjunct Amedeo Neculcea

13:00 Oferta de cursuri CENAFER și perspectivele angajării în sistemul feroviar în contextul actual al nevoii de personal calificat în acest domeniu vor fi prezentate de către domnul Director General al CENAFER Mircea Dorobanțu

Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri – UTCB

Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri scoate în evidență elemente de istorie ale acestei facultăți, dar și aspecte noi, actuale, legate de campusul universitar, de posibilitățile pe care studenții le au în a-și asigura pregătirea teoretică și practică.
Cunoștințele puse la dispoziția viitorilor studenți îi ajută pe aceștia în alegerea unei viitoare cariere de succes în domeniul infrastructurii de transport.
Prezentarea va puncta atât facilitățile pe care studențîi le vor folosi pe parcursul studiilor, dar, mai important, viitorii studenți vor afla informații despre multiplele posibilități de dezvoltare a carierei.

Prezentarea va fi susținută de domnul conf. univ. dr. ing. Adrian Burlacu, Decan al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri – UTCB

Domnul Adrian Burlacu este absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, iar în anul 2011 a obținut doctoratul în cadrul aceleiați instituții. A fost preparator, asistent universitar, șef de lucrări și conferențiar.

Având o vastă experiență în managementul proiectelor și contractelor de cercetare și fiind autorul unor cărți sau capitole din cărți de specialitate, a organizat numeroase conferințe, sesiuni și simpozioane științifice.

A publicat numeroase lucrări științifice în reviste cotate ISI Thompson Reuters și în volume indexate ISI proceedings. A fost, de asemenea, editor executiv al publicației ’’Romanian Journal of Transport Infrastructure’’, revistă indexată Clarivate Analytics – Web of Science.

În prezent deține funcția de decan al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri.


Webinariile CFiR vor avea loc prin intermediul aplicației Zoom

Webinariile CFiR reprezintă mediul perfect în care persoanele interesate de o carieră sau care lucrează deja în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină să primească informații de la reprezentanții companiilor, instituțiilor publice sau asociațiilor invitate să se prezinte pe ele și mediul de lucru și/sau să expună diverse probleme care privesc personalul.
De asemenea, la aceste webinarii vor fi invitați reprezentați ai instituțiilor de învățământ pentru a-și prezenta oferta educațională și perspectivele unei cariere după terminarea studiilor, cu scopul de a atrage resursa umană către acest domeniu.

Pentru a participa la Webinariile CFiR, care vor avea loc online prin intermediul aplicației Zoom, doritorii trebuie să se înregistreze la fiecare în parte – cel sau cele care sunt de interes.

Toate prezentările se vor încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri astfel încât participanții să primească toate informațiile de care au nevoie.

Pentru a va participa la webinar trebuie să vă înregistrați dând click aici.

 

Pentru mai multe informații despre webinarii, ne puteți contacta la adresa de email webinar@cfir.ro sau prin chat-ul de pe www.cfir.ro, disponibil în intervalul orar 09-17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share