Slide


PARTENERI:

Acțiunile REVA cresc pe fondul dividendului uriaș plătit

By

Reva Simeria, companie care repară vagoane de marfă şi la care antreprenorul Gruia Stoica are controlul majoritar, plăteşte dividende care asigură un randament important de 40%. Explozie a acţiunilor pe tranzacţii substanţiale

Cu 30% se apreciază joi dimineaţă la Bursa de la Bucureşti acţiunile Reva Simeria (REVA), companie care repară vagoane de marfă şi la care antreprenorul Gruia Stoica are 89% prin intermediul Grampet, pe fondul anunţului unui dividend mamut care asigură un randament de nu mai puţin de 38% la preţurile de tranzacţionare de ieri, potrivit Zf.ro. Cu explozia de astăzi, randamentul dividendului este de 29%, arată calculele realizate de ZF.Astfel, la ora 11:40 acţiunile REVA se tranzacţionau la 23 de lei pe unitate, plus 29% faţă de preţul de miercuri (dinamica maximă pe care o pot atinge astăzi este de 30%) pe tranzacţii de aproximativ 417.000 de lei, fiind la ora redactării acestei ştiri de departe cele mai performante de la BVB.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share