Slide


PARTENERI:

Alte trenuri internaționale anulate de CFR Călători, din cauza epidemiei de coronavirus

By
trenuri internaționale anulate Podul Grădișteatrenuri internaționale anulate Podul Grădiștea

CFR Călători a anunțat luni după amiază o nouă listă de trenuri internaționale anulate din cauza epidemiei de coronavirus de tip nou.

trenuri internaționale anulate Podul Grădiștea

În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, coroborat și cu deciziile administrațiilor feroviare din țările vecine, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri în trafic internațional.

Astfel, începând de marți, 17 martie 2020, de comun acord cu administrația feroviară din Bulgaria, CFR Călători suspendă circulația trenurilor internaționale în relația cu Bulgaria, astfel:

 • 1095/1094 București Nord – Videle – Giurgiu Nord – Ruse și retur.
 • trenurile 1090/1091 vor circula numai pe relația Craiova – Golenți și retur (nu mai merg până la Vidin, în Bulgaria).

Trenuri internaționale anulate în relația cu Ungaria și Republica Moldova

În ceea ce priveșeste traficul feroviar de călători dintre România și Ungaria, începând de marți, 17 martie2020, se suspendă trenurile care asigură traficul local de frontieră cu acces prin Episcopia Bihor:

 • 364 Oradea – Puspokladany
 • 365 Puspokladany – Oradea
 • 368 Salonta – Puspokladany
 • 369 Puspokladany – Salonta

Între România și Republica Moldova,  prin  decizia comună cu Calea Ferată din Moldova, se suspendă temporar ciculația următoarelor trenuri prin punctul de frontieră Ungheni:

 • 401 Chișinău – Iași – București (Trenul Prietenia)
 • 402 București – Iași – Chișinău (Trenul Prietenia)
 • 1061/1062/1063/1064 Iași – Ungheni și retur

Ultimele trenuri care vor circula spre și dinspre Republica Moldova sunt:

 • 402 București Nord (plecare luni, 16.03.2020, ora 19.12) – Iași – Ungheni – Chișinău.
 • 1061 Ungheni ( plecare marți, 17.03.2020, ora 7.16) – Iași

Cum vă luați înapoi banii dați pe bilete

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale aflate în circulație, restituirea tarifelor legitimațiilor se face conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional/Informații de călătorie.

În funcție de evoluția situației, în concordanță cu măsurile luate și de celelalte administrații feroviare din țările vecine, graficul de circulație poate include suspendarea și altor trenuri internaționale.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share