Site logo
6 iulie 2023

E vară, e perioadă de concedii, dar se fac în continuare angajări la CFR Călători și CNCF CFR SA, fiind scoase la concurs mai multe posturi.

La Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, SRCF Craiova a publicat două anunțuri de angajare. Primul vizează ocuparea a două posturi de diriginte de șantier în domeniul: drumuri, poduri, tunele, piste aviație, transport pe cablu, la Divizia Investiții. Concursul va avea loc la data de 14 iulie 2023. Detalii AICI.

CITEȘTE și Sindicatele amenință cu declanșarea conflictului de muncă la CFR SA

Al doilea anunț de angajare publicat de SRCF Craiova este pentru un post de montator SCB 2 la Districtul SCB 1 Târgu Jiu – Secția CT4 Târgu Jiu. Concursul va fi organizat pe data de 12 iulie 2023. Detalii AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR Călători. Posturi disponibile la trei sucursale regionale

Și la operatorul feroviar de stat de călători se fac angajări și promovări din sursă internă. La SRTFC Galați, Revizoratul Regional SC, se caută ocuparea unui post de revizor regional SC (tracțiune). Concursul va avea loc pe 25 iulie, ora 10:00. Detalii AICI.

CITEȘTE și Atenție cum semnați actele adiționale! Aplicarea Statutulul la CFR Călători, contestată

La rândul ei, SRTFC Brașov a publicat două anunțuri de angajare. Primul vizează ocuparea a două posturi de șef de tren la Stația Sibiu – Comanda Personalului de Tren, iar concursul va avea loc pe 17 iulie 2023. Detalii AICI. Al doilea anunț este pentru ocuparea unui post de revizor tehnic vagoane I la Revizia de Vagoane Brașov – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor. Concursul se va organiza tot pe 17 iulie 2023. Detalii AICI.

În fine, Regionala Cluj organizează la data de 17 iulie 2023, ora 10:00, concurs pentru ocuparea a două posturi de revizor regional SC (tracțiune) la Revizoratul Reginal SC. Detalii AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share