Site logo
7 iunie 2023

În perioada următoare vor avea loc mai multe angajări la CFR SA și CFR Călători, dacă se vor prezenta candidați la concursurile organizate în acest sens.

La CFR Călători sunt scoase la concurs două posturi. Primul este pentru un revizor tehnic vagoane I, la SRTFC Timișoara, Revizia de vagoane Timișoara – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor. Sunt așteptați candidaţi  din afara  SNTFC CFR Călători SA, care îndeplinesc integral condiţiile minime de pregătire și vechime. Dosarele se vor depune până pe 21 iunie 2023, iar concursul va avea loc pe 27 iunie 2023. Detalii AICI.

Al doilea este un post de operator exploatare comercială la SRTFC Timișoara, Staţia Curtici – Exploatare manevră garnituri călători. Sunt așteptați candidați din cadrul SNTFC CFR Călători SA, care îndeplinesc integral condiţiile minime de pregătire și vechime. Dosarele se vor depune până pe 19 iunie 2023, iar concursul va avea loc pe 22 iunie 2023. Detalii AICI.Angajări la CFR SA, Regionala Craiova

SRCF Craiova, Secția L6 Craiova, Districtul 16 Exploatare Utilaje caută să angajeze un muncitor necalificat lucrări foarte grele. Dosarele se vor depune până pe 7 iunie 2023, iar concursul va avea loc în ziua următoare. Detalii AICI.

La Secția L3 Râmnicu Vâlcea se dorește angajarea a doi muncitori necalificați lucrări foarte grele, unul la Districtul 6 Turnu Roșu și celălalt la Districtul 7 Popești. Dosarele se vor depune până pe 14 iunie 2023, iar concursul va avea loc în ziua următoare. Detalii AICI.

Divizia Trafic Craiova a aceleiași Regionale a scos la concurs 19 posturi de impiegați de mișcare D. Dosarele se vor depune până pe 16 iunie 2023, iar concursul va avea loc pe 19 iunie 2023. Detalii AICI.

La aceeași divizie sunt disponibile 16 posturi de acar și cinci posturi de păzitor de barieră. Dosarele se vor depune până pe 19 iunie 2023, iar concursul va avea loc pe 21 iunie 2023. Detalii AICI.

În fine, la stația Târgu Jiu se caută ocuparea unui post de primitor-distribuitor de materiale și scule categoria 2. Dosarele se vor depune până pe 21 iunie 2023, iar concursul va avea loc pe 22 iunie 2023. Detalii AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share