Site logo
30 august 2023

În perioada următoare se intenționează a se face angajări la CFR SA și CFR Călători, pe site-urile celor două companii din subordinea Ministerului Transporturilor fiind publicate câteva anunțuri de concurs.

La SNTFC CFR Călători, SRTFC Brasov, Serviciul Analiză de Piață și Statistică, se caută ocuparea unui post de inspector de specialitate I. Dosarele se vor depune până pe 18 septembrie la Serviciul R.U.O. din cadrul SRTFC Brașov, iar concursul va avea loc pe 21 septembrie, ora 10:00. Detalii AICI.

La SRTFC București, Revizia de Vagoane București Grivița – Biroul Financiar, se organizează pe 14 septembrie, ora 10:00, concurs pentru un post de economist III. Dosarele se vor depune până pe 12 septembrie la Serviciul R.U.O. din cadrul SRTFC București, iar concursul va avea loc pe 14 septembrie, ora 10:00. Detalii AICI.

În fine, tot la SRTFC București, dar la Revizia de Vagoane București Grivița – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor (SC), se caută ocuparea a trei posturi de șef de tură. Dosarele se vor depune până pe 18 septembrie la Serviciul R.U.O. din cadrul SRTFC București, iar concursul va avea loc pe 20 septembrie, ora 10:00. Detalii AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR SA, regionalele Craiova și Cluj

La rândul ei, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA organizează concursuri de angajare la regionalele Craiova și Cluj.

SRCF Craiova organizează concurs, pe 21 septembrie, pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat lucrări foarte grele la Districtul Întreținere Exploatare Mașini Burat Profilat – Secția Reparații Linii Utilaje Cale Craiova. Detalii AICI.

Tot SRCF Craiova vrea și ocuparea unui post de inginer III la Compartimentul Tehnic al Secției L4 Dr. Tr. Severin. Concursul va avea loc pe 14 septembrie, iar detalii găsiți AICI.

La SRCF Cluj se organizează tot pe 14 septembrie concurs pentru ocuparea unui post de tehnician IFTE III la Secția IFTE 1 Cluj – District EA Apahida și a altuia la Secția IFTE 2 Dej – District LC-ELF Năsăud. Detalii găsiți AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share