Site logo
16 august 2023

Se pregătesc angajări la CFR SA în următoarea perioadă. Sucursalele regionale ale companiei de infrastructură au scos la concurs zeci de posturi.

SRCF Craiova a publicat mai multe anunțuri de angajare. Primul vizează ocuparea unui post de montator SCB 2 la Districtul SCB Costești – Secția CT 3 Roșiori. Concursul va avea loc pe 6 septembrie 2023, iar detalii găsiți AICI.

Un alt anunț de concurs vizează ocuparea unui post de sudor la Districtul Exploatare Utilaje Drobeta Turnu Severin. Concursul va avea loc pe 4 septembrie, iar detalii găsiți AICI.

Tot SRCF Craiova vrea ocuparea unui post de muncitor lucrări foarte grele la Districtul 7 Popești, Secția L3 Râmnicu Vâlcea și a unui post de muncitor lucrări grele la districtul 11 PAZ, Râmnicu Vâlcea. Concursul va avea loc pe 28 august, iar detalii găsiți AICI.

Un alt anunț publicat de SRCF Craiova este pentru un post de lăcătuș mecanic reparații universale, din cadrul Secției Reparații Linii Utilaje Craiova – District Prelucrări Mecanice Confecții Recondiționări și Exploatare Parc Auto. Concursul se va desfășura pe 24 august, iar detalii găsiți AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Posturi scoase la concurs de SRCF Cluj

Trecem la SRCF Cluj, care organizează concurs pe 31 august pentru ocuparea următoarelor posturi:

 • 2 posturi de acari h.m. Tășnad
 • 2 posturi de acari h.m. Micula
 • 4 posturi de acari h.m. Botiz
 • 3 posturi de acari Stația CF Dealu Stefăniței
 • 4 posturi de acari h.m. Telciu
 • 2 posturi de acari h.m. Coșbuc
 • 2 posturi de acari h.m. Medieșu Aurit
 • 2 posturi de acari Stația CF Sighetu Marmației
 • 2 posturi de păzitori barieră Stația CF Suplacu de Barcău.

Detalii găsiți AICI.

Angajări la CFR SA, Regionala Galați

Mai multe anunțuri a publicat și SRCF Galați. Un anunț vizează ocuparea a două posturi de tehnician IFTE 3, Divizia Instalații la Secția IFTE 1 Galați – EA ELF Barboși. Concursul va avea loc pe 25 august, iar detalii găsiți AICI.

Alt anunț de angajare este pentru un post de impiegat de mișcare D, Divizia Trafic, la Stația CF Făurei – hm Rușețu și un post de impiegat de mișcare D, Divizia Trafic, la Stația CF Pogoanele – hm Cotorca. Concursul va fi pe 25 august, iar detalii găsiți AICI.

Tot SRCF Galați mai organizează, pe 24 august, un concurs pentru următoarele posturi:

 • 1 post montator SC B2 la Secția CT1 Galați
 • 1 post montator SC B2 la Secția CT3 Adjud
 • 1 post tehnician IFTE 3 la Secția IFTE 2 Buzău.

Detalii găsiți AICI.

Tot la Regionala Galați se organizează pe 24 august concurs pentru ocuparea unui post de inginer III în cadrul Serviciului Elaborare și Urmărire Contracte – Divizia Comercială. Detalii găsiți AICI.

În fine, SRCF Galați mai organizează un concurs pe 22 august pentru ocuparea unui post de inginer III la Stația Făurei și a unui post de impiegat de mișcare D la h.m. Tătăranu – Stația Ciorăști. Detalii găsiți AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share