Slide


PARTENERI:

Aplicația Info STB își schimbă numele și designul. Se așteaptă feedback de la utilizatori

By
Aplicația Info STB aplicația InfoSTBAplicația Info STB aplicația InfoSTB

Aplicația Info STB, care oferă informații despre localizarea pe hartă a vehiculelor de transport în comun și despre posibilele rute pentru deplasarea în Capitală, are un design nou.

Aplicația Info STB aplicația InfoSTB

Denumirea aplicației a fost schimbată în “INFO Transport București” pentru a scoate în evidență utilitatea sa, iar pornind de la sugestiile și observațiile utilizatorilor au fost create noi funcționalități, se arată într-un comunicat dat publicității miercuri de Societatea de Transport București.

Astfel, noua aplicație oferă mai multe instrumente de planificare a rutelor, precum și noi opțiuni de achiziționare a titlurilor de călătorie. Planificarea rutelor a devenit mai facilă odată cu integrarea primilor trei timpi de sosire în stații pentru vehiculele fiecărei linii, dar și prin afișarea programului de circulație al tuturor liniilor de transport. Tot în acest context a fost creat un istoric al destinațiilor căutate, a fost extinsă posibilitatea de a accesa liniile direct din selecția de stații și de a le căuta în lista dedicată acestora.

Ne plătim mai ușor călătoriile cu aplicația Info STB, versiunea nouă

Titlurile de călătorie pot fi achiziționate mai ușor acum, prin accesarea noilor legături cu aplicația BPay și platforma de încărcare online a titlurilor de călătorie. În plus, a fost creată o hartă a tuturor centrelor de vânzare, care include programul de lucru al acestora.

De asemenea, meniul aplicației a fost reconfigurat pentru o accesare mai rapidă a funcționalităților. STB așteaptă feedbackul din partea utilizatorilor pe adresa de e-mail infostb@stbsa.ro sau pe Forum.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share