Slide


PARTENERI:

Calea Ferată din Moldova: Gara Chișinău se închide pe timpul nopții, din cauza epidemiei de Covid-19

By
Gara Chișinău se închide trenul Chișinău-Iași contrabandă cu țigări trenul modernizat Chișinău-Odesa sistemul RoTicketGara Chișinău se închide trenul Chișinău-Iași contrabandă cu țigări trenul modernizat Chișinău-Odesa sistemul RoTicket

Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova anunță că Gara Chișinău se închide pe timp de noapte începând de marți, în contextul măsurilor și restricțiilor luate de autorități în vederea combaterii și prevenirii pandemiei de coronavirus.

Gara Chișinău se închide trenul Chișinău-Iași contrabandă cu țigări trenul modernizat Chișinău-Odesa sistemul RoTicket

„Î.S. Calea Ferată din Moldova informează călătorii din transportul feroviar că începând cu 17 martie 2020 Gara Feroviară Chișinău pe timp de noapte ora 20:00 – 08:00 va fi închisă”, se arată într-un comunicat dat publicității de operatorul feroviar de stat din Republica Moldova, citat de Jurnal.md.

Potrivit informațiilor CFM. reluarea activității va avea loc odată cu restabilirea rutelor internaționale.

Gara Chișinău se închide noaptea. Cursele internaționale au fost anulate

Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova a anunțat luni că se suspendă Trenul Prietenia.

”În conformitate cu decizia instituţiilor de conducere a Republicii Moldova, se sistează temporar circulaţia trenului Prietenia Chişinău – Bucureşti – Chişinău, cu plecarea din Chişinău începând cu 16 martie 2020 şi cu plecarea din Bucureşti începând din 17 martie 2020. Costul biletelor vândute va fi returnat integral”, se arată în anunțul postat luni pe pagina de internet a operatorului feroviar de stat din Republica Moldova.

Au mai fost suspendate trenurile Chișinău – Moscova începând cu data de 14 martie 2020, Chișinău – Sankt Petersburg începând cu 15 martie 2020 și Chișinău – Odesa începând cu 20 martie 2020. Și Rusia a anunțat că suspendă de marți, 17 martie, cursele feroviare spre Republica Moldova și Ucraina.  Sunt sistate și, cursele feroviare de pe liniile Moscova – Kiev și Moscova – Odessa, dar și mai multe curse interne.

Tot din cauza epidemiei de Covid-19, circulația trenului Chișinău-Iași s-a supendat până la data de 2 aprilie 2020. Calea Ferată din Moldova a informat vineri, 13 martie, că sistează temporar circulaţia trenului 821/1051-1052/822 Chişinău – Iaşi (Socola) cu plecarea din Chişinău şi Socola. Decizia întreprinderii este motivată de „atestarea unui flux redus de călători”.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share