Slide


PARTENERI:

CFR Călători a lansat o licitație pentru acumulatori la locomotivele diesel, în valoare de 200.000 de euro

By
licitație pentru acumulatori CFR Călători cumpără motorină

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru acumulatori la locomotivele diesel, în valoare de peste 200.000 de euro.

licitație pentru acumulatori CFR Călători cumpără motorină

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Baterii de acumulatoare cu plumb pentru pornirea locomotivelor diesel”.

Valoarea totală estimată a contractului cadru ce se dorește a fi încheiat este cuprinsă în intervalul dintre 71.000  și 994.000 de lei. Cantitatea minimă cuprinsă în acordul cadru va fi de 50 de bucăți, iar cea maximă – de 700 de bucăți. Cantitatea minimă a celui mai mare contract subsecvent va fi de 50 de bucăți, iar cea maximă – de 155. Contractul cadru se va derula pe parcursul a doi ani de zile.

Licitație pentru acumulatori. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015 sau echivalent.

Garanția de participare este de 2.201 lei, valabilă timp de trei luni de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 18 decembrie 2020 .

Săptămâna începe cu doar două licitații feroviare

Luna august și concediile își spun cuvântul, din moment ce această săptămână a început cu doar două licitații feroviare lansate în SEAP.

Cel de-a doilea anunț de licitație, postat tot de CFR Călători, are ca obiect ”Reparații grup sanitar hala reparații vagoane la Revizia Iași – execuție”. Valoarea totală estimată este de 41.321,2 lei, iar garanția de participare – de 413 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 2 martie 2021.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share