Site logo
23 decembrie 2022

CFR Călători a pierdut procesul cu Club Feroviar. Directorul general al operatorului feroviar de stat, Traian Preoteasa, a acționat în instanță publicația noastră, însă a pierdut încă din faza preliminară, deoarece instanța i-a respins cererea.

Traian Preoteasa a dat în judecată Club Feroviar pentru două articole care, considera el, aduceau atingere imaginii societății de stat pe care o conduce: ”CFR Călători anulează 12 trenuri profitabile și le face cadou Transferoviar Călători” și ”Cum își bat joc Traian Preoteasa și Călin Mitică de imaginea României”.

Ambele aveau ca obiect circulația trenurilor care fac legătura între Gara de Nord din București și Aeroportul Internațional Henri Coandă. CFR Călători a reclamat faptul că Club Feroviar nu a publicat replicile trimise la aceste articole, în baza dreptului la replică, lucru care era fals, fapt ce a fost deomonstrat. De asemenea, conducerea CFR Călători a recunoscut că aspectele semnalate în cel de-al doilea articol, mai ales căldura infernală care era în automotoarele Desiro, sunt adevărate.

CFR Călători a pierdut procesul cu Club Feroviar. Judecătoria Sectorului 3 a respins cererea

Decizia instanței (Judecătoria Sectorului 3 București) a fost pronunțată joi, 22 decembrie 2022.

”Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. în contradictoriu cu pârâta Club Feroviar S.R.L., ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârâtă a sumei de 6.753,55 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 22.12.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în Hotarârea 12538/2022  22.12.2022, așa cum este ea publicată pe portalul instanțelor de judecată din România.

Recent, Club Feroviar a câștigat și procesul cu avocatul Adrian Cuculis, în care am fost reprezentați tot de doamna avocat Marinela Cioroabă, căreia îi mulțumim pe această cale.

CITEȘTE și Avocatul Adrian Cuculis a pierdut definitiv procesul cu Club Feroviar

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share