Slide Slide Slide


PARTENERI:

CFR Călători caută bancheri care să îi împrumute 22 de milioane de lei

By

Operatorul național de transport feroviar de călători a scos la licitație servicii de creditare a sa cu suma totală de 22 de milioane de lei. Întreaga sumă este împărțită pe 10 loturi de către CFR Călători.

Potrivit unui anunț de participare publicat joi, CFR Călători este dispusă să plătească bancherilor o dobândă ROBOR la o lună plus marja băncii fixă pe toată durata liniei de credit de un an. Sunt scoase la licitație zece loturi cu valori cuprinse între un milion de lei și 4,9 milioane de lei. Creditul este de tip revolving.

Suma îi este necesară pentru a refinanța alte linii de credite a căror valabilitate expiră în noiembrie 2022. Depunerea ofertelor va avea loc până în data de 14 octombrie. Ofertele trebuie să aibă o valabilitate de cel puțin trei luni. Împrumuturile vor fi garantate cu material rulant. ROBOR 1M luat în calcul este de aproximativ 7%.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share