Slide


PARTENERI:

CFR Călători lansează campania ”Hai în tabără cu trenul!”. Transportul e gratuit

By

În condițiile în care vacanța de vară a elevilor bate la ușă, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat vineri campania ” ”Hai în tabără cu trenul!”.

în tabără cu trenul

”Vacanța cea mare a elevilor se aproprie cu pași repezi și acum, odată cu relaxarea restricțiilor în contextul pandemic, planificările taberelor de vară se află în ultima etapă. CFR Călători vine în întâmpinarea instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere oferind posibilitatea transportului – o componentă foarte importantă și costisitoare a oricărei tabere, pe lângă masă și cazare. Acest aspect poate fi ușor rezolvat dacă alegeți deplasarea cu trenul, ca alternativă sigură şi plăcută la transportul rutier. Astfel, costul taberei va fi mult redus, având în vedere facilităţile pe calea ferată de care elevii beneficiază”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de operatorul feroviar de stat.

”Hai în tabără cu trenul!”. Cum se pot rezerva biletele

Rezervarea biletelor de tren de către reprezentanții instituțiilor de învățământ sau organizatorii taberelor se poate face printr-o cerere cu o anticipație de maximum 60 de zile într-o stație de cale ferată/agenție de voiaj CFR Călători în baza detaliilor de călătorie și date de contact aferente.

Ulterior, biletele pentru grupurile de elevi se pot emite cu 20 de zile înainte de călătorie la casa de bilete din stația/agenția de voiaj CFR Călători la care s-a făcut cererea de rezervare, în baza prezentării carnetelor școlare vizate de unitatea de învățământ pentru anul școlar în curs și completate pe prima filă cu codul numeric personal al elevului.

”Știm cu toții că experiențele frumoase și inedite se produc atunci când ieșim din zona de confort, dar ținând cont de situația epidemiologică actuală vă asigurăm că am luat măsurile de prevenție și siguranță ce sunt impuse de autoritățile statului pentru un transport cu trenul confortabil și în siguranță. Faceți cererea de rezervare a de transport a elevilor spre/ dinspre destinația taberei și de restul ne ocupăm noi!”, se mai arată în comunicat. (A.B.)

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share