Slide


PARTENERI:

CFR Călători licitează serviciile software de decontare a biletelor plătite în tren

By

CFR Călători a publicat sâmbătă anunțul de participare pentru licitația „Servicii de plată pentru legitimațiile de călătorie cumpărate în tren cu card bancar contactless prin dispozitivele mobile ale CFR Călători. 

Compania caută un dezvoltator software pentru o soluție de decontare a plății biletelor eliberate în tren prin mjloace electronice călătorilor.

Anunțul este disponibil aici.

Valoarea estimată a licitației este între 308 mii și 1.431 mii lei, fără TVA. Depunerea ofertelor are loc până la data de 22 iulie iar evaluarea ofertelor se va face în octombrie 2022.

Prestatorul va avea obligația de a dezvolta o aplicație care să conecteze interfața software dezvoltată de Informatica Feroviară (xSellMobile) cu aplicația ce permite plata contactless (pusă gratuit la dispoziție de prestator).

Pachetul utilizat de CFR Călători va cuprinde în final dispozitive mobile  cu tehnologie NFC și sistem operare Android, imprimante termice mobile, soluții software de emitere, verificare și validare, servicii de transmitere securizate soluții software de administrare a transmisiilor de date.

 

 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share