Slide


PARTENERI:

CFR Călători organizează o licitație pentru salubrizare vagoane la Regionala Craiova

By
licitație pentru salubrizare vagoanelicitație pentru salubrizare vagoane

CFR Călători a lansat o licitație pentru salubrizare vagoane la Regionala Craiova, împărțită în două loturi, în valoare totală de 127.000 de euro.

licitație pentru salubrizare vagoane

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Salubrizare vagoane și automotoare în stațiile cap secție – SRTFC Craiova”.

Activitatea de salubrizare are ca scop asigurarea confortului călătorilor prin curăţarea şi igienizarea vagoanelor de călători şi automotoare cu asigurarea condiţiilor sanitare necesare pentru transportul călătorilor. Salubrizarea face parte din procesul tehnologic de pregătire a garniturilor de tren pentru circulaţie, indiferent de rangul trenului în care circulă. În acest moment nu se face salubrizare în stațiile cap de secție, lucru care produce disconfort în circulația trenurilor și numeroase reclamații din partea pasagerilor. În acest sens, se propune achiziționarea serviciului de salubrizare a vagoanelor de călători și automotoarelor în stațiile cap de secție, se arată în anunțul de licitație.

Licitație pentru salubrizare vagoane, împărțită în două loturi

Valoarea totală estimată este de 617.580 de lei, echivalentul a 127.000 de euro. Contractul este împărțit în două loturi:

  1. Serviciul de salubrizare vagoane și automotoare în stațiile cap secție (Roșiori, Drobeta Turnu Severin)

Valoarea estimată fără TVA: 387.630 de lei

  1. Serviciul de salubrizare vagoane și automotoare în stațiile cap secție ( Râmnicu Vâlcea, Alexandria, Calafat, Câmpulung și Curtea de Argeș)

Valoarea estimată fără TVA: 229.950 de lei

Ofertantul trebuie să constituie garanție de participare în cuantumul de 6.175 de lei (3.876 de lei pentru Lotul 1 și 2.299 de lei pentru Lotul 2), valabilă 90 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 mai 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 14 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share