Site logo
14 iunie 2020
valabilitatea cardurilor TrenPlus

CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus care nu au putut fi folosite pe perioada stării de urgență și a stării de alertă și oferă o reducere de 10% celor care decid să cumpere acest tip de card până la finalul lunii în curs.

valabilitatea cardurilor TrenPlus

Pentru persoanele care merg frecvent cu trenul în România, CFR Călători are oferta de călătorie cardul TrenPlus. Pe baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.

În perioada 15 – 30 iunie 2020, cardul TrenPlus va putea fi achiziţionat cu o reducere de 10%. Preţul este acum de 99,00 lei în loc de 110 lei. De asemenea, începând de luni, 15 iunie 2020, CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus emise, astfel:

Cum se prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus

Cardurile care au termen de expirare în perioada 16 martie – 14 iunie vor fi prelungite cu numărul corespunzător de zile de valabilitate (rămase neutilizate) din această perioadă.

Cardurile care au termenul de expirare după data de 14 iunie vor fi prelungite cu numărul de zile din perioada 16 martie – 14 iunie, respectiv cu 91 de zile.

Compania a luat această măsură de prelungire automată a perioadei de utilizare a cardurilor TrenPlus având în vedere imposibilitatea utilizării serviciilor plătite pe perioada stării de urgență și a stării de alertă declarate în România ca urmare a pandemiei de coronavirus de tip nou.

Cardul TrenPlus are valabilitate un an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind în mod normal de 110 lei. Poate fi procurat de către călători de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.

Pentru intrarea în posesia unui Card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat –  vezi AICI).

Pe baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share