Site logo
17 august 2020
licitație Revizia de Vagoane București Obor blocuri lângă calea ferată

CFR Călători scoate la licitație Revizia de Vagoane București Obor și un alt teren, situat în nordul Capitalei, cu o suprafață cumulată de 17.764 mp.

licitație Revizia de Vagoane București Obor blocuri lângă calea ferată
FOTO cu rol pur ilustrativ

Bursa Română de Mărfuri va organiza o licitație deschisă cu strigare prin care SNTFC CFR Călători SA, Regionala București vrea să atribuie contractul de „Închiriere a terenului în suprafață de 7.931 mp, a cladirilor administrativă (nr. inv 1), exploatare (nr. inv.242), a liniilor R1, R2 și R3 și a schimbătoarelor de cale nr. 27 si 31 care se află pe acest teren, din cadrul fostei Revizii de Vagoane București Obor — situată în București, Bulevardul Gării Obor, nr. 3 bis, Sector 2″.

CFR Călători scoate la licitație Revizia de Vagoane București Obor pentru o perioadă de cinci ani

Perioada de închiriere este de maximum cinci ani de zile, cu drept de prelungire prin act adițional cu perioade succesive de câte doi ani. Tariful minim de pornire a licitației este de 1.909 euro/lună, la care se adaugă TVA. Criteriul de atribuire este „preţul cel mai ridicat”. Ofertele, însoţite de documentele de înscriere şi participare la procedură se vor depune la sediul BRM, până la data de 8 septembrie 2020 ora 9,00, iar procedura se va desfăşura la sediul BRM în aceeași zi la ora 10,00.

Participanții la licitație trebuie să facă dovada autorizării legale pentru desfășurarea obiectului de activitate scos la licitație, după caz; să nu aibă debite față de CFR Călători; obiectul/obiectele de activitate să fie prevăzut/prevăzute în statutul societății; activitatea pe care o va desfășura să nu producă prejudicii de imagine sau materiale pentru CFR Călători. Documentaţia procedurii se poate obține de la BRM contra sumei de 100 de lei, la care se adaugă TVA. Tariful de acces la procedură este de 100 de lei plus TVA. Garanţia de participare la procedură este în valoare de 25.000 de lei.

Teren de aproape 10.000 mp, scos la închiriere în zona Orhideelor

O altă licitație lansată de CFR Călători la Bursa Română de Mărfuri vizează închirierea unui teren din nordul Capitalei.

Este vorba de contractul pentru ”Închiriere a terenului în suprafață de 9.833 mp, parte din terenul în suprafață totala de 20.861,60 mp situat în București, sector 1, Șos. Orhideelor, nr. 43″. Perioada de închiriere este de maximum cinci ani de zile, cu drept de prelungire prin act adițional cu perioade succesive de câte doi ani. Tariful minim de pornire a licitației este de 0,24 euro/mp/lună, respectiv 2.360 euro/lună, la care se adaugă TVA. Criteriul de atribuire este și în acest caz ”preţul cel mai ridicat”.

Ofertele, însoţite de documentele de înscriere şi participare la procedură se vor depune la sediul BRM, până la data de 9 septembrie 2020, ora 9,00, iar procedura se va desfăşura în aceeași zi la ora 10,00.

Condițiile de participare la licitație sunt identice cu cele de la prima procedură.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share