Slide


PARTENERI:

CFR Călători suspendă Trenul Dacia, București – Viena, și toate cursele spre și dinspre Ungaria

By
suspendă Trenul Dacia Trenul de Viena IR Daciasuspendă Trenul Dacia Trenul de Viena IR Dacia

În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19 și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă Trenul Dacia, București-Viena, și toate celelalte curse internaționale care fac legătura între România și Ungaria.

suspendă Trenul Dacia Trenul de Viena IR Dacia

Prin frontiera de stat Curtici, circulă zilnic un număr de 10 trenuri (dus-întors). CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri:

  • 72/ 73 București Nord – Budapesta și retur. În trafic inten, trenul circulă pe relația București Nord – Timișoara Nord și retur. Trenul 72 își va modifica ora de plecare din stația București Nord.
  • 74/ 75 Brașov – Budapesta și retur. Trenul circulă până la Arad și retur
  • 78/ 79 Timișoara Nord – Budapesta și retur se suspendă pe toata distanța
  • 346 București Nord – Budapesta – Viena (Trenul Dacia) se suspendă pe toata distanța
  • 347 Viena- Budapesta – București Nord (Trenul Dacia) circulă numai pe distanța Arad – București
  • 472 București Nord – Budapesta circulă numai până la Arad
  • 473 Budapesta – București se suspendă pe toata distanța

Se suspendă Trenul Dacia. Cum vă recuperați banii de bilete

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie, precizează CFR Călători, într-un comunicat de presă dat publicității marți după amiază.

Operatorul feroviar de stat le recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul din staţii sau:

0219521 – INFO CFR (trafic intern).

pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic internațional/Mers tren internațional.

numerele de telefon de la gările sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București;

în aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

CFR Călători le solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli de igienă și comportament emis de Ministerul Sănătăţii în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre, cât și respectarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share