Site logo
20 august 2020
lucrări la calea ferată se închide drumul de Măneciu Codul Rutier 2019

Regionala Galați reia licitația privind realizarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea trecerilor de nivel la regională, după ce aceasta fusese anulată acum câteva zile.

lucrări la calea ferată se închide drumul de Măneciu Codul Rutier 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR – SA, prin Sucursala Regională CF Galaţi, alocă 1,4 milioane lei pentru serviciul de elaborare studiu de fezabilitate pentru obiectivul ”Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată SRCF Galaţi”, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP). Licitația a fost anulată acum câteva zile, însă este reluată.

“Proiectul Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată reprezintă una din măsurile de îmbunătăţire a siguranţei traficului şi securităţii transporturilor pentru toate mijloacele de transport prin acţiuni specifice de tipul modernizării trecerilor la nivel cu calea ferată”, se menţionează în document.

Potrivit anunţului, “sursa de finanţare este asigurată de la bugetul de stat, conform Legii Bugetului de Stat nr. 50 / 2019, din cadrul Titlului de Cheltuiala 58 – Proiecte cu Finanţare din Fonduri Externe Nerambursabile, aferente cadrului financiar 2014-2020, respectiv Programe din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).”

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 septembrie 2020, ora 15:00. (D.C.)

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share