Slide


PARTENERI:

CFR SA a desemnat consultantul pentru Cluj Napoca-Episcopia Bihor, pe două loturi

By

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat joi că a desemnat consultantul pentru Cluj Napoca-Episcopia Bihor, pe două loturi.

Este vorba de desemnarea ofertelor câștigătoare la procedurile de licitație publică pentru achiziția serviciilor de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Electrificarea și reablitarea liniei CF Cluj Napoca-Oradea-Episcopia Bihor”, Lot 1 Cluj Napoca-Aghireș și Lot 2 Aghireș-Poieni.

Lucrările efective de proiectare și construcție pe cele două loturi vor fi făcute de Asocierea Railworks, potrivit contractelor semnate la finele anului trecut.

TPF Inginerie este consultantul pentru Cluj Napoca-Episcopia Bihor, loturile 1 și 2

Ofertele financiare depuse de TPF Inginerie SRL pentru serviciul de consultanță LOT 1 Cluj Napoca-Aghireș, în valoare de 16.352.980 lei, fără TVA, și LOT 2 Aghireș-Poieni, în valoare de 17.841.719 lei, fără TVA au fost desemnate câștigătoare, contractele de achiziție publică urmând a fi încheiate de ambele părți la finalul perioadei legale de contestații. Perioada de supervizare a lucrărilor este de 42 de luni, pentru fiecare contract, precizează CNCF CFR SA în comunicatul postat pe pagina sa de Facebook.

Sursa de finanțare va fi asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil.

Contractantul/supervizorul va urmări ca Proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

Lucrările supervizate sunt aferente Lotului 1 Cluj Napoca-Aghireș (30,41 km), între km 500+749 și km 531+160, între Cap X Staţia CF Cluj-Napoca și Cap Y Staţia CF Aghireș și Lotului 2 Aghireș-Poieni (36,53 km), între km 531+160 – km 567+690, între Cap Y Staţia CF Aghireș şi Cap Y Stația CF Poieni.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share