Site logo
15 mai 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere 16 containere pentru cazarea ceferiștilor de la secțiile RLU (reparații locomotive și utilaje).

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri după-amiază anunțul de licitație cu titlul ”Container pentru personal”. Valoarea totală estimată a contractului ce se dorește a fi încheiat pentru achiziția a 16 containere este de 1,2 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 240.000 de euro (15.000 de euro pe bucată).

Vagoanele din dotarea Secțiilor RLU, utilizate ca spații de cazare a personalului de exploatare a utilajelor, nu se pot deplasa, sunt uzate fizic și moral, depășite tehnic și insuficiente ca număr, se arată în anunț. Având în vedere aceste considerente, se impune utilarea corespunzătoare a structurilor teritoriale cu un minim necesar de containere pentru personalul implicat în procesul tehnologic de întreţinere şi reparaţie linii de cale ferată. Containerele pentru personal vor asigura confortul necesar, similar unei locuințe clasice, indiferent de zona de amplasare. Containerele vor fi construite ca ansambluri ușoare bazate pe o structură demontabilă formată din podea, acoperiș, stâlpi și panouri cu spumă poliuretanică pentru pereți.Condiții de participare la licitația de containere pentru cazarea ceferiștilor

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 85%, restul punctajului urmând a fi acordat pentru termenul de garanție.

În vederea susţinerii capacităţii economico-financiare, ofertantul trebuie să demonstreze un nivel minim al cifrei anuale de afaceri de 1.200.000 de lei (fără TVA) pentru ultimii trei ani, respectiv 2021, 2022, 2023. Se solicită și experiență similară. Ofertantul trebuie să prezinte lista principalelor livrări de produse similare efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, respectiv 2021, 2022, 2023, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi. Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat produse similare contractului ce urmează a fi atribuit, în valoare cumulată de cel puțin 1.200.000 de lei din maximum trei contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 iunie 2024, ora 15:00. Ofertele trebuie să fie valabile până pe 19 octombrie 2024.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share