Slide Slide


PARTENERI:

CFR SA cumpără acumulatori pentru instalațiile SCB, în valoare de 400.000 de euro

By

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere acumulatori pentru instalațiile SCB, în valoare de 400.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Baterii de acumulatori”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.991.850 de lei, echivalentul a peste 400.000 de euro.

Funcţionarea în permanenţă a echipamentelor electrice şi electronice din instalațiile SCB este asigurată prin alimentarea continuă cu energie electrică ce trebuie furnizată în orice moment la parametrii corespunzători (tensiune, frecvenţă, putere etc.). Obţinerea unei autonomii totale faţă de întreruperile reţelei de distribuţie se asigură cu ajutorul bateriilor de acumulatoare staţionare, prevăzute atât în clădirea postului de comandă cât şi la exterior în spaţii special amenajate.

Din cauza gradului avansat de deteriorare a bateriilor de acumulatoare, se produc deranjamente la instalaţiile SCB cu consecințe în circulația trenurilor și intervenții repetate pentru restabilirea provizorie a funcționării instalațiilor SCB, fără asigurarea în parametrii tehnici normali a tensiunilor de alimentare a instalațiilor. Prin înlocuirea bateriilor de acumulatoare vechi cu baterii noi în cadrul lucrărilor de întreținere și de reparaţii la instalaţiile de centralizare se va obţine o îmbunătăţire evidentă a regularităţii circulației trenurilor, iar activitatea de întreţinere va fi mai eficientă, se arată în anunț.Achiziție de acumulatori pentru instalațiile SCB, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Baterii tip OPzS

Valoarea estimată fără TVA: 1.197.800 lei

  1. Baterii tip VRLA cu elemente de 2V

Valoarea estimată fără TVA: 317.200 lei

  1. Baterii tip VRLA cu monoblocuri

Valoarea estimată fără TVA: 476.850 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 2 martie 2023.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share