Slide


PARTENERI:

CFR SA scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru modernizarea trecerilor la nivel din Regionala Craiova

By
modernizarea trecerilor la nivel treceri de cale ferată din Constanţamodernizarea trecerilor la nivel treceri de cale ferată din Constanţa

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a scos la licitație studiul de fezabilitate pentru modernizarea trecerilor la nivel din Regionala Craiova.

modernizarea trecerilor la nivel treceri de cale ferată din Constanţa

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație având ca obiect ”Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată – SRCF Craiova – faza studiu de fezabilitate”.

Valoarea totale estimate este de 1,4 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 288.000 de euro. Studiul trebuie întocmit într-o perioadă de nouă luni de zile.

Pentru elaborarea studiului de fezabilitate, contractantul va respecta actele normative şi reglementările specifice infrastructurii feroviare, construcții, aplicabile, în vigoare, în vederea prezentării unui proiect ˮmaturˮ, care să corespundă celei mai eficiente soluții din punct de vedere tehnico-economic, pentru care să se aprobe asigurarea sursei de finanțare pentru implementarea obiectivului de investiție, cu respectarea conformității standardelor impuse pentru Coridoarele Europene si Coridoarele TEN-T și asigurarea specificațiilor tehnice de interoperabilitate pe teritoriul României, se arată în anunțul de pe SEAP.

Obiectivul de investiții este cuprins în Master Planul General de Transport al României cu suma de 36 milioane de euro, fără TVA.

Condiții pentru participarea la licitația pentru SF privind modernizarea trecerilor la nivel

Ofertantul (sau fiecare membru al asocierii, în cazul în care ofertantul este o asociere) va declara în DUAE servicii similare în valoare cumulată de minimum 1,4 milioane de lei fără TVA în ultimii cinci ani de zile.

Valoarea garanției de participare este de 14.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 29 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share