Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  TÜV Rheinland, cu sediul în Köln, este lider ca și organism de certificare și inspecţie în Germania, având o istorie de 140 de ani. 79 proprietari de fabrici din jurul Wuppertal au fost de acord sa fondeze o asociaţie numită DÜV (Dampfkesselüberwachungsverein), la 31 octombrie 1872, pentru inspecţia a 249 cazane de abur operate de acestea, numărul de accidente și explozii cauzate de folosirea acestora fiind foarte mare. Această organizaţie a fost predecesorul TÜV (Technischer Uberwachungsverein) de astăzi. Activităţile tehnice ale Organizației au fost apoi crescute o dată cu apariția de noi riscuri în tehnice.

  TÜV Rheinland a fuzionat cu TÜV Berlin-Brandenburg în 1999, dupa care a urmat în 2003 fuziunea cu grupul de firme TÜV Pfalz.

  Grupul TÜV Rheinland / Berlin-Brandenburg / Pfalz astfel creat a luat numele de TÜV Rheinland Group în 06 noiembrie 2003, având 100 de companii afiliate şi operând în 52 de ţări de pe patru continente, acţionând în 31 de domenii profesionale. În România, din 1998 și-a început activitatea o reprezentanță a TÜV Rheinland International, care în 2000 a devenit filială a TÜV Rheinland Berlin-Brandenburg. Din 2005, această filială funcționează sub numele de TÜV Rheinland România SRL. Sediul central se află în Bucureşti iar alte 3 birouri teritoriale au fost stabilite în Oradea, Târgu Mureș și Iași.

   


  Principalele servicii oferite sunt: certificări de companii și sisteme de management, inspecţii și expertize tehnice ale instalaţiilor, certificări de produse, instruiri, certificări de personal.


  Printre angajații noștri se numără ingineri cu calificări înalte, oameni de știință, economiști, medici, specialiști IT și formatori. Datorită acestora, clienții noștri au certitudinea faptului că se pot baza pe TÜV Rheinland. Vreți să vă alăturați echipei noastre motivate și să lucrați în cadrul uneia dintre cele peste 490 de sucursale din 61 de țări? Trimiteți candidatura dv. la TÜV Rheinland. Ați ajuns la locul potrivit.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share