Site logo
5 septembrie 2023

Compania Con Metal CF, specializată în lucrări de specialitate pe liniile feroviare, totodată importator de sisteme de treceri la nivel și panouri de cauciuc, va fi partener la Summitul Zilele Feroviare, a XVIII-a ediție, ce va avea loc în zilele de 17 şi 18 octombrie la București. 

Compania Con Metal va fi partener la Summit-ul de Investiții Club Feroviar, un eveniment ce integrează o expoziție specializată, o conferință internaționala, o vizită tehnica, precum și numeroase sesiuni de networking. Evenimentul reunește sute de profesioniști și lideri de piață în domeniu, care participă în fiecare an la o acţiune cu tradiție și rezonanță în industria românească.

Con Metal CF execută cu maximă eficiență și experiență, în principal, lucrări referitoare la căile ferate, construcții linii căi ferate noi, întreținere, reparații periodice, reparații și demolări clădiri, construcții cântare căi ferate și auto, construcții, reparații și întreținere linii de cale ferată fară sudarea șinelor – inclusiv linii înguste și linii largi.

Con Metal CF mai efectuează întreținere tehnică și reparații la instalații de semnalizare, centralizare și bloc (SCB), construcții, reparații și întreținere poduri, podețe și viaducte de cale ferată, subtraversări linii de cale ferată prin foraj orizontal pentru diametre egale sau mai mari de 1000 mm.

Societatea poate realiza și documentații de proiectare, documentații pentru obținerea „Regulamentului Tehnic de Exploatare (RTE)”, „Autorizație de Exploatare (AE)”.
Societatea are personal calificat pentru funcțiile de „Responsabil Siguranță Circulației” și „Consilier Materiale Periculoase”.

În domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, Con Metal realizează lucrări de  hidroizolații termoizolații betonate, drumuri și alei betonate, zidărie, tencuieli, tâmplărie metalică și de aluminiu, placaje, instalații sanitare, electrice și pluviale, amenajări de platforme și drumuri, instalații de apă și canalizare, demolare construcții cu înălțime de maximum cinci metri.
Con Metal comercializează șină de cale ferată semi bună tip 40 și 49, schimbătoare semi bune tip 40 și 49 și materiale de cale ferată semi bune.

Cu peste 40 de angajați, compania Con Metal a obținut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 13 milioane de lei, un profit de peste 2,5 milioane de lei, în creștere față de 2021.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share