Slide


PARTENERI:

Concurs de fotografie la nivel european: ”Căi ferate care se conectează”

By
concurs de fotografie

Un concurs de fotografie feroviară este organizat de CER – Comunitatea Căilor Ferate Europene și a Gestionarilor de Infrastructură, cu sediul la Bruxelles.

concurs de fotografie

Este vorba de Concursul anual de fotografie “Aline Bastin”. Tema din acest an a concursului este „Căi ferate care se conectează” și are ca scop stimularea creativității și promovarea unei imagini durabile și sigure a căilor ferate din Europa.

Concursul se derulează până la data de 30 noiembrie 2020, iar fotografiile se vor trimite pe site-ul CER. Fotografiile trebuie să fie la rezoluție mare și de preferință să aibă un format orizontal (”pe lat”, nu ”pe înalt”).

Concurs de fotografie. 12 premii a 200 de euro fiecare

12 dintre cele mai bune fotografii vor primi fiecare un premiu în valoare de 200 de euro și vor fi expuse la evenimente feroviare europene.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI de către cei interesați să participe. Pe de altă parte, imaginile câștigătoare din ediția anterioară a Concursului anual de fotografie ”Aline Bastin” pot fi vizualizate AICI.  Printre acestea se află și fotografia realizată anul trecut de un cetățean român.

Orice întrebare poate fi adresată trimițând un mesaj la adresa de e-mail: contact@cer.be.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share