Slide


PARTENERI:

Contract de finanțare pentru panouri de informare în stațiile STB. Nu și în Sectorul 1

By

Primăria Capitalei a semnat contractul de finanțare pentru instalarea de panouri de informare în stațiile STB din tot orașul, mai puțin în Sectorul 1.

”Aproximativ 1.000 de stații de transport public (din cele 2.271 existente la nivelul Municipiului București) vor avea panouri digitale de informare. În acest sens, am semnat contractul de finanțare, prin PNRR, cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Proiectul a trecut atât de etapa consultării publice, cât și de discuțiile tehnice, urmând ca în curând să fie lansat studiul de fezabilitate. Finanțarea proiectului depus de Municipiul București, în parteneriat cu sectoarele 2-6, este de aproximativ 5,7 milioane euro. Prin digitalizarea panourilor, călătorii vor afla, în timp real, programul de circulație a vehiculelor, vor ști cât mai au de așteptat și ce variante de traseu au la dispoziție. Informarea călătorilor se va face atât vizual, cât și audio. Vom contribui, astfel, la realizarea unui transport public civilizat, care va deveni mult mai atractiv pentru călători”, a scris primarul general Nicușor Dan pe contul său de Facebook.Clotilde Armand a uitat să aplice pentru proiectul privind panourile de informare în stațiile STB

Club Feroviar a dezvăluit recent că Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, dă cu piciorul banilor din Planul Național de Redresare și Reziliență alocați pentru instalarea de panouri electronice de informare în stațiile STB.

Pentru a-și justifica eșecul și incompetența, conducerea Primăriei (USR), a dat vina pe o operațiune de tip sovietic.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share