Site logo
24 octombrie 2022

Liviu Dorel Radu a fost dat afară de la Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA în luna mai a acestui an. Luni, 24 octombrie 2022, instanța a decis reangajarea sa pe funcția deținută anterior, de director economic.

”Admite contestaţia. Anulează Decizia nr. RU.2/508/26.05.2022, Decizia nr. RU.2/592/30.05.2022 şi Actul adiţional nr. RU.2/593/30.05.2022 la contractul individual de muncă nr. RU.2/538/12/01.11.2002 încheiat între părţi. Dispune reintegrarea contestatorului în funcţia deţinută anterior emiterii Deciziilor şi a Actului adiţional anulate. Obliga intimata la plata către contestator a unei despăgubiri egală cu diferenţele dintre veniturile cuvenite pentru funcţia deţinută anterior emiterii Deciziilor şi a Actului adiţional anulate şi cele stabilite şi plătite în baza Actului adiţional nr. RU.2/593/30.05.2022, calculate de la data de 30.05.2022 şi până la reintegrarea efectivă, actualizată cu indicele de inflaţie la data plăţii efective. Obligă intimata la plata către contestator a daunelor interese reprezentând dobânda legală penalizatoare pentru plata cu întârziere a despăgubirii de mai sus, calculate de la pronunţării prezentei hotărâri şi până la data plăţii efective. Executorie provizoriu de drept. Cu apel în 10 de zile de la comunicare, cererea de exercitare a căii de atac urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Civilă, Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale. Pronunţată azi 24.10.2022 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Tribunalului București, așa cum apare ea pe portalul instanțelor de judecată din România.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Liviu Radu a fost dat afară de la Regionala București în luna mai

Directorul economic al Sucursalei Regionale de Căi Ferate CFR SA a fost concediat în luna mai, cu știința directorului general al CNCF, Ion Simu-Alexandru.

CITEȘTE și Concediere abuzivă la CFR SA. Dosarul din instanță a fost tras pe linie abătută

Liviu Radu a dat în judecată atât Regionala București, cât și CNCF CFR SA. După cum se poate vedea, decizia de azi a instanței nu este definitivă, dar este executorie. Așa că el trebuie repus în funcție imediat ce va apărea motivarea, iar apelul, dacă va fi introdus de angajator, va fi judecat ulterior.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share