Slide Slide


PARTENERI:

DB Cargo Romania – 16 anunțuri cu locuri de muncă și posibilități de calificare

By

DB Cargo Romania, operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, are la data de 27 iulie 2021 o ofertă complexă pe site-ul propriu care conține 16 anunțuri cu locuri de muncă și posibilități de calificare.

Fiind un operator feroviar de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România, DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant.

16 anunțuri cu locuri de muncă și posibilități de calificare

Oferta publicată pe site-ul companiei la data de 27 iulie 2021 cuprinde atât locuri de muncă, cât și anunțuri pentru posibilități de calificare.

Posturile pentru care DB Cargo Romania caută colegi noi sunt:

  • Jr Expert International Labour Relations
  • Șef Tren
  • Revizor Tehnic Vagoane
  • Mecanic Locomotivă

Dacă doriți să începeți o carieră în domeniul feroviar compania vă oferă posibilități de calificare pentru următoarele meserii:

  • Șef Tren
  • Mecanic Locomotivă

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.
Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.
În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat.
În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.
Suntem o echipă dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem. Noi acordam o prioritate inalta lucrului in echipa, intr-un spirit de cooperare, intr-o comunitate multiculturala si oferim oportunitati individuale angajatilor nostri pentru a-si dezvolta potenţialul. Dacă sunteți interesați  în a deveni parte a companiei noastre internaționale aplicați la anunțurile noastre.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share