Slide


PARTENERI:

DB Engineering & Consulting are posturi disponibile în București

By

DB Engineering & ConsultingDB Engineering & Consulting, companie care furnizează soluții tehnice, de infrastructură, mobilitate și transport complexe, face angajări pentru posturile pe care le are disponibile în București.

DB Engineering & Consulting face parte din Grupul DB, una dintre cele mai mari companii feroviare din lume, cu o structura extinsă în Germania și proiecte în toată lumea.

Compania furnizează soluții tehnice, de infrastructură, mobilitate și transport complexe. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experienței acumulate în proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastră asigură viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protecția mediului, dar și la profilul viitorului la nivel global.

Compania DB oferă o gama largă de servicii de inginerie: pe lângă linii noi și modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.

Indiferent de tipul proiectului – construcție nouă, modernizare și întreținere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB oferă întotdeauna o metodă profesională și personalizată de implementare a specificațiilor incluse în planul de proiect și garantează un început calitativ al lucrărilor în programul și bugetul convenit.

Posturi disponibile în cadrul companiei DB Engineering & Consulting

Posturile pentru care compania face angajări sunt disponibile în București, acestea fiind pentru următoarele funcții:

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA DB ENGINEERING & CONSULTING

DB Engineering & Consulting
Instructor with young people in engineering training

Fiind una dintre cele mai importante companii de inginerie și consultanță din lume, modelăm lumea de mâine. Cei 5.000 de angajați din 84 de țări și din toate disciplinele tehnice și de inginerie dezvoltă soluții de mobilitate și transport personalizate și durabile.

Mizăm pe metode inovatoare pentru proiectele noastre complexe. Prin urmare, căutăm experți pasionați care împărtășesc angajamentul nostru de a oferi soluții personalizate pentru clienții noștri.

Oferim oportunități captivante și un mediu inspirator acelor personalități deschise, curioase și dedicate. Spiritul puternic de echipă, diversitatea și implicarea la locul de muncă sunt componente esențiale ale succesului nostru. Dacă doriți să contribuiți în mod activ la succesul nostru, să lucrați în echipe interculturale unde vă puteți aduce ingeniozitatea și expertiza la masă, sunteți binevenit să vă alăturați familiei noastre DB!

Portofoliul nostru de proiecte: Linii de cale ferată și triaje de la A la Z.
Construim și modernizăm infrastructură feroviară, echipamente pentru servicii de transport călători și marfă, ateliere și depouri, dar și servicii de instruire a personalului – și toate serviciile adiacente!


DB Engineering & Consulting a făcut parte dintr-un consorțiu românesc alături de compania de construcții SC Arcada Company SA și partenerul de proiectare SC ISPCF SA. Împreună au finalizat cu succes conexiunea feroviară la Terminalul T1 al Aeroportului Internațional Henri Coandă din București. Finalizarea reprezintă Faza I în modernizarea liniei ferate București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share