Site logo
11 iunie 2020
Eneria - motoare pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marine

Eneria - motoare pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marineEneria are ca misiune furnizarea, instalarea şi întreţinerea grupurilor electrogene diesel şi gaz, centralelor electrice de producţie (cogenerare pe gaz natural sau biogaz) sau avarie, precum şi motoarelor pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marine. 

Experienţa acumulată în proiectele în care ne-am implicat vă stă la dispoziţie pentru dimensionarea şi integrarea motoarelor şi transmisiilor Caterpillar proiectate pentru a fi utilizate în majoritatea aplicaţiilor, precum: domeniul transporturilor feroviare si rutiere, agricultură, irigaţii, manipularea mărfurilor, lucrările publice, sectorul minier etc.

De la studiul costurilor de exploatare la analiza tuturor specificaţiilor dumneavoastră:

 • Vă asistăm în alegerea motorului care corespunde cel mai bine aplicaţiei dumneavoastră, în spiritul respectului faţă de mediu.
 • Definim şi furnizăm toate elementele necesare adaptării produselor noastre la aplicaţia dumneavoastră şi vă asigurăm conformitatea cu normele de mediu în vigoare.
 • Asigurăm service post-vânzare de calitate şi intervenţia rapidă a tehnicienilor noştri în toată ţara.

Eneria – motoare pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marine

Gama de motoare feroviare Cat® este adresată următoarelor aplicaţii:

 • Locomotive de tracţiune hidraulică sau electrică cu motoare având puteri cuprinse între 205 şi 5420 bkW
 • Locomotive de transport de pasageri cu motoare pentru consumatori auxiliari având puteri cuprinse între 292 şi 725 ekW
 • Vehicule feroviare de întreţinere cu motoare având puteri cuprinse între 8,2 şi 1566 bkW

Caterpillar este cel mai mare producător de motoare diesel cu funcţionare în regim “heavy duty” şi dezvoltă îndeosebi motoare pentru locomotive pentru toate aplicaţiile feroviare. Nu vă puteţi permite compromisuri când vine vorba de fiabilitatea motorului dumneavoastră. Aveţi nevoie de putere garantată, putere optimă. Pentru a servi exigenţele din domeniul feroviar, Caterpillar proiectează motoare cu fiabilitate şi durabilitate superioare. Când cumpăraţi un motor Cat®, garantăm excelenţa în sprijinul clientului. Eneria vă oferă expertiza şi piesele de schimb de care aveţi nevoie pentru ca motorul dumneavoastră să funcţioneze fără probleme.

Proiecte de referinta:

 • Terra Nova – Noua locomotivă diesel-mecanică
  • 2 motoare diesel cu putere de 630CP
  • 2 convertizoare de cuplu Caterpillar TC45
  • 2 transmisii hidraulice Caterpillar TR43
  • Realizator: RELOC SA Craiova; Anul 2014
 • Remotorizare locomotive LDE
  • Prima LDE in curent alternativ de conceptie romaneasca
  • Realizator: REMARUL 16 Februarie
 • Remotorizare locomotive LDH
  • Motor CAT 3508C
  • Realizator: REMARUL 16 Februarie; Anul 2009

Eneria - motoare pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marine
Eneria - motoare pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marine
Eneria - motoare pentru aplicaţii feroviare, petroliere, industriale şi marine

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina Eneria.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share