Slide Slide


PARTENERI:

Epidemia de coronavirus. CFR Călători modifică regulile pentru rezervarea locurilor în trenuri

By
rezervarea locurilor în trenurirezervarea locurilor în trenuri

CFR Călători modifică regulile pentru rezervarea locurilor în trenuri, în vederea asigurării protecției pasagerilor în perioada stării de urgență.

rezervarea locurilor în trenuri

Pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19 și pentru protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spațiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula un loc liber, un loc ocupat, ca la șah, astfel încât pasagerii să stea dispersați într-un vagon. Același principiu se aplică și în cazul vagoanelor de dormit sau cușetă.

Personalul de tren a fost instruit să avizeze și să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere pentru a respecta distanța minimă recomandată.

Modificări la rezervarea locurilor în trenuri și suplimentarea vagoanelor pentru navetiști

Pentru trenurile cu potențial de aglomerare (cele de navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă vineri.

”Facem apel la toți pasagerii să respecte regulile de igienă și comportament emise de Ministerul Sănătății și autoritățile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre. Pentru protecția călătorilor și a personalului propriu, vă rugăm respectați regulile, fiți responsabili și evitați deplasarea dacă vă simțiți rău, aveți febră, prezentați simptomele infecției cu Covid-19”, se arată în comunicatul de presă dat publicității joi de operatorul feroviar de stat.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share