Site logo
12 mai 2020
logo Exco Transport Systems

logo Exco Transport SystemsEXCO TRANSPORT SYSTEMS (ETS), înfiinţată în anul 1992, reprezintă în România furnizori de renume mondial în domeniul infrastructurii feroviare, de metrou şi de transport urban pe șină acoperind prin produsele şi serviciile oferite întregul domeniu.

Activitatea principală a EXCO TRANSPORT SYSTEMS este comercializarea de mașini de mare și mică mecanizare, de piese de schimb și de echipamente pentru construcția și întreținerea de căi ferate, de metrou și de tramvai precum și asistență tehnică și service pentru produsele comercializate. ETS oferă de asemenea asistenţă tehnică şi service pentru produsele comercializate.

EXCO TRANSPORT SYSTEMS şi-a definit în timp o poziţie clară că furnizor de încredere atât pentru companiile publice cât şi pentru cele private implicate în activităţi de construcţie sau întreţinere a căii ferate. Dintre partenerii noștri reamintim pe CNCF “CFR” S.A., Metrorex S.A., STB S.A., SCCF MOLDOVA S.A. Iaşi, PREBET S.A. Aiud, ARCADA COMPANY S.A. Galaţi, etc.

Produsele şi serviciile oferite de către producătorii reprezentaţi de ETS se ridică la standarde foarte înalte, garantând astfel o calitate excelentă a lucrărilor realizate.

De aproape 30 de ani EXCO TRANSPORT SYSTEMS este reprezentantul în România a producătorilor de renume mondial din domeniul intrastructurii feroviare:

  • Plasser & Theurer, Austria – producător de mașini de înalta calitate și performanță pentru construcția și întreținerea caii ferate;
  • ROBEL Bahnbaumaschinen, Germania – producător de mașini de mică mecanizare;
  • voestalpine Schienen, Austria –  producător de șină;
  • Getzner Werkstoffe, Austria – produse din poliuretan pentru izolarea vibrațiilor și a zgomotelor;
  • Semperit Technische Produkte, Austria – produse din cauciuc pentru infrastructură feroviară;
  • Palfinger, Austria –  macarale și platforme de lucru cu nacelă pentru infrastructură feroviară;
  • Dätwyler, Germania – soluții de izolare pentru sectorul urban de transport pe șină;
  • Elektro-Thermit, Germania – kituri și soluții pentru sudură aluminotermică.

Palfinger - PFD 79-99
emperit - Profile pentru cale de rulare tramvaie
Plasser&Theurer Unimat 08 475 4S

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina EXCO TRANSPORT SYSTEMS.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor, organizațiilor și instituțiilor care activează și influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share