Slide Slide


PARTENERI:

Fără gratuități pentru pensionari la transportul public din Galați, din cauza pandemiei de coronavirus

By
gratuități pentru pensionarigratuități pentru pensionari

Pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus de tip nou, autoritățile din Galați au decis să nu mai acorde gratuități pentru pensionari la transportul public.

gratuități pentru pensionari

Astfel, abonamentele gratuite pentru călătoriile în transportul public din orașul Galați, cu tramvaiele și cu autobuzele, vor fi suspendate. Măsura va intra în vigoare începând de miercuri, 25 martie, și afectează peste 20.000 de pensionari, informează Cetățeanul.net.

Fără gratuități pentru pensionari, în perioada stării de urgență

„Grupul de Suport tehnico-Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase a hotărât următoarele: suspendarea tuturor gratuităților și reducerilor în cazul transportului în comun, cu excepția persoanelor cu dizabilități precum și a persoanelor care beneficiază de salariul minim brut pe țară, pe toată perioada în care este decretată starea de urgență”, a anunțat marți Prefectura Galați.

Pentru a-i convinge pe pensionari să stea în case, conducerea societății de transport public a decis să pună mesaje în acest sens pe afișajul electronic al mașinilor.  În loc să se anunțe stațiile de pe traseu, pe afișaj apare mesajul „Stai acasă, fii responsabil”.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share