Slide Slide Slide


PARTENERI:

FCC caută șef de șantier pentru Gurasada – Simeria. Ce salariu se oferă

By

Compania spaniolă caută un absolvent de CFDP sau construcții civile cu minimum 3 ani de experiență care să se ocupe de coodonarea lucrărilor la șantierul Gurasada – Deva – Simeria.

Potrivit unui anunț apărut pe un site de resurse umane, candidatul ideal – inginer căi ferate, drumuri și poduri/ construcții civile (cu cel puțin 3 ani de experiență) – poate primi un salariu cuprins între 8.000 și 10.000 lei.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Candidatul trebuie să fie disponibil să se relocheze și să lucreze pe șantier (Simeria – Deva – Gurasada). Anunțul expiră la 23 septembrie 2022.

Acesta este valabil pentru lotul 4 din sectorul Frontieră – Curtici – Simeria, iar lucrările sunt realizate de asocierea FCC Construccion SA, Astaldi S.p.A. şi Contratas y Ventas SA. Lungimea de cale ferată reabilitată/modernizată este de 40,88 km. Valoare contractului este 2,63 miliarde lei, iar termenul estimat de finalizare este februarie 2023.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share