Site logo
8 iunie 2020
Pasajul Doamna Ghica

Primarul general Gabriela Firea a postat pe Facebook mai multe imagini virtuale care prezintă cum va arăta Pasajul Doamna Ghica, parte a viitoarei linii de tramvai Berceni-Pipera.

Pasajul Doamna Ghica


Pasajul Doamna Ghica

Edilul susține că obiectivul de incvestiții va fi gata în această toamnă și că, astfel, se va rezolva problema traficului din această zonă foarte aglomerată – Colentina/Obor.

”Până acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilitătilor și au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătură și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe. Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 și culeea 1. Lucrările sunt realizate de colegii noștri de la Trustul de clădiri metropolitane”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook..

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica continuă

Ea precizează că Municipalitatea a depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de starea de urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajați.

”Activitatea pe șantiere se desfăsoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19”, se arată în finalul postării de pe rețeaua de socializare.

Edilul nu suflă însă niciun cuvânt despre spațiul care ar fi trebuit lăsat liber pentru viitoarea linie de tramvai Berceni-Pipera.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share