Slide


PARTENERI:

GALERIE FOTO Marcaje de protecție la coronavirus în Gara de Nord din București

By
coronavirus în Gara de Nord

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, a instalat marcaje de protecție la coronavirus în Gara de Nord din București. Măsuri de informare au fost implementate și în alte stații.

coronavirus în Gara de Nord


coronavirus în Gara de Nord

coronavirus în Gara de Nord

CFR SA a luat o serie de măsuri în stațiile de cale ferată pentru informarea călătorilor in  vederea respectărilor regulilor speciale stabilite de autorități în spațiile publice în perioada stării de alertă, și anume:

– afișe de informare privind obligativitatea purtării măștilor de protecție și de respectare a distanțării sociale;

– marcaje speciale pentru respectarea distanțării sociale în holurile caselor de bilete,  pe peroanele centrale ale gării, precum și la intrarea și pe peroanele aferente liniilor de sosire/plecare trenuri;

– marcaje speciale pentru respectarea traseelor de intrare, ieșire și tranzitare în incinta stațiilor;

– marcaje și stickere privind respectarea distanțării sociale pe scaunele din sălile de așteptare și pe băncile de pe peroane;

– transmiterea în mod repetat a unui mesaj audio de interes public pentru obligativitatea purtării măști de protecție și respectarea distanțării sociale, de minimum 1,5 m între persoane.

Protecție la coronavirus în Gara de Nord și măști

De asemenea, în cazul în care anumiți călători nu respectă măsurile obligatorii de siguranță, reprezentanții firmelor de pază îi vor informa pe pasageri despre obligațiile impuse în timpul deplasării în spațiile publice pe perioada stării de alertă și le vor recomanda să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea socială între ei, a mai precizat CFR SA în comunicatul dat publicității vineri la prânz.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share