Slide


PARTENERI:

GANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL – compresoare și produse aferente pentru purificarea și distribuția gazelor industriale și a aerului

By
GANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL - compresoare și produse aferente

GANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL - compresoare și produse aferenteGANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL reprezintă și distribuie în România produsele companiei Ganzair Compressortechnics Kft. din Ungaria, companie specializată nu numai în compresoare, ci și în toate produsele aferente pentru purificarea și distribuția gazelor industriale și a aerului.

Ganzair Compressortechnics Kft. a fost înființată în 1990 pentru a se specializa în tehnologia compresoarelor, este în concordanță cu tradițiile istorice și se confruntă cu noi provocări în același timp. Compania oferă pachete de compresoare standard, industriale și speciale, precum și sisteme complete. Ne-am specializat nu numai în compresoare, ci și în toate produsele aferente pentru purificarea și distribuția gazelor industriale și a aerului.

GANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL – compresoare și produse aferente pentru purificarea și distribuția gazelor industriale și a aerului

În România GANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL a lansat următoarele variante de compresoare pentru material rulant:

  • pentru locomotivele LDH, LDE1250 CP cu soluțiile tehnice, compresoare acționate cu motor de curent continuu, prin refolosirea motorului de la vechiul compresor Timpuri Noi, acționare motor curent continuu fabricație nouă (110 Vcc) și varianta cu motor asincron care necesită și invertor;
  • pentru locomotivele LDE2100CP cu soluțiile tehnice, compresoare acționate cu motor de curent continuu prin refolosirea motorului de la vechiul compresor Timpuri Noi, acționare cu motor de curent continuu fabricație nouă (170 Vcc) și varianta cu motor asincron care necesită și invertor;
  • pentru locomotivele LEA5100 și LEA3400kw soluția tehnică – Instalație producere aer comprimat, compusă din: compresor 37kw cu debit de 4,65 metri cubi/minut la 10 bari + uscător prin adsorbție la minus 40 grade Celsius + invertor 45kw (menționăm faptul că atunci când invertorul intră în avarie sistemul se cuplează pe direct-redundant până la primul depou);
  • pentru locomotivele LUDMILA soluția tehnică prin înlocuirea vechiului grup de compresie cu piston și montarea unui grup de compresie cu palete și menținerea vechiului motor de curent continuu de 21 kw.

Mai multe detalii despre aceste proiecte pot fi găsite la dând click aici.

Aceste proiecte au avizul AFER și s-au montat pe locomotivele din dotarea următoarelor firme de transport pe calea ferată: CFR Călători, CFR Marfă, Via Terra Cluj-Napoca, Constantin Grup, Ariva România, DB Cargo România, Liberty Steel Group – Galați.

Firmele unde s-a făcut modernizarea și montarea compresoarelor sunt: SCRL Brașov, IRLU Secția Palas Constanța, România Euroest Constanța, Constantin Grup, Loc. Serv. Reparații Locomotive Caransebeș Secția Timișoara.

LOCOMOTIVA LE 5100kW - CFR Calatori
TRAMVAI COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC IAȘI
LOCOMOTIVA LUDMILA

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina GANZAIR COMPRESSOR TEHNIC SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor, organizațiilor și instituțiilor care activează și influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă, vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share