Site logo
5 septembrie 2023
Operatorul privat de transport oferă oportunități pentru mecanici autorizați în zonele Iași, Bacău, Adjud, Fetești și Buzău.

Ce salariu se dă pentru mecanici autorizați

Potrivit unui anunț postat zilele trecute pe pagina sa de socializare, salariul tarifar oferit (salariu tarifar e salariul de încadrare/ de bază, respectiv suma înscrisă în contractul individual de muncă, fără sporuri, alte indemnizații sau adaosuri) este de 6800 de lei, iar veniturile lunare pot atinge de trei ori nivelul salariului de încadrare. Compania oferă „stabilitate și salariu la timp”.
„Vă rog să transmiteți poza către cunostințe sau alti colegi mecanici pe care îi cunoasteți și ar putea fi interesați să ni se alăture”, roagă oficialii GFR. Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail recrutare@gfr.ro.
Oficialii companiei afirmă că firma a avut clase pentru 240 de mecanici în școala GFR în 2023 și a scolarizat peste 600 de mecanici în ultimii 3 ani. „Pregătirea unui mecanic durează 2-3 ani, deci mai trebuie să angajăm și personal autorizat”, spun ei.
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share