Slide Slide


PARTENERI:

Grindeanu are o glumă favorită: Gările românești, ca cea din Mariupol

By

În nevoie mare de spriritualitate, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a reluat joi una dintre glumele sale favorite, cea cu gările din România care seamănă cu gara Mariupol.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi, 22 septembrie, în deschiderea Congresului Național de Drumuri și Poduri de la Timișoara că „România este țara cu două dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa”, dar că „90 la sută din gările din România arată ca cele din Mariupol”.

Grindeanu a mai declarat că descentralizarea include și transferul către autoritățile locale a gărilor aflate în prezent în administrarea CFR.

„90% din gările din România arată ca cele din Mariupol. CFR nu are forța necesară să modernizeze acest patrimoniu și le transferăm către autoritățile locale”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

Comparația care, cel puțin ministrului, i se pare una reușită, a mai fost făcută și în aprilie 2022.

Peste 90% din gările și haltele din România arată ”aproape ca gara din Mariupol”, oraș ucrainean bombardat de armata rusă, spunea în primăvară ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, reiterând ideea transferării acestora în administrația autorităților locale, având în vedere lipsa resurselor CFR.

„Nu văd de ce nu pot să treacă la autoritățile locale. 90 și ceva la sută din gările din România, chiar și haltele din România, arată cred că, așa, aproape de gara din Mariupol”, a spus Sorin Grindeanu, citat de Agerpres.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share