Site logo
28 martie 2020
Gruia Stoica despre coronavirusGruia Stoica despre coronavirus

Omul de afaceri Gruia Stoica, fondatorul Grampet Group, a făcut vineri un apel pe Facebook către autorități, cărora le-a cerut să le permită tuturor companiilor și ONG-urilor să importe materiale medicale.

Gruia Stoica despre coronavirus

Reproducem integral postarea de pe rețeaua de socializare a lui Gruia Stoica despre coronavirus și măsurile legislative pe care ar trebui să le ia guvernanții în aceste momente de criză:

”Pentru că vrem să ajutăm, solicit Guvernului României în aceste momente în care răspândirea virusului crește exponențial, să facă o derogare și să permită tuturor companiilor și ONG-urilor, pe perioada situației de urgență, să importe materiale medicale absolut necesare în această situație, respectiv – aparate de testat, ventilatoare, teste, măști, combinezoane. Datorită relațiilor noastre comerciale, avem posibilitatea să achiziționăm produsele la prețuri reale și să le aducem rapid în țară, însă nu putem face acest lucru, deoarece, prin natura activitații noastre, nu deținem licență pentru importul acestora. Acțiunea are un scop strict umanitar, în sensul de a fi alături de populație și unitățile medicale, în special de medicii și personalul medical care duc lupta în prima linie cu COVID-19. Nu cerem nicio facilitate fiscală pentru aceste importuri, ba dimpotrivă, vom continua și vom face tot posibilul să plătim taxele și să ne onorăm toate obligațiile către stat, dar dați-ne voie să ne ajutăm semenii ACUM! Aș vrea să nu uităm că înainte de a fi medici, polițiști, ingineri, economiști, antreprenori, suntem OAMENI, iar acest virus ne demonstrează cât de firavi suntem și că nu alege pe cine să lovească în funcție de statut. Doar ÎMPREUNĂ putem limita răspândirea și efectele acestui virus, astfel încât să putem trece cu bine peste această încercare”.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share