Site logo
27 februarie 2020

 

GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) și-a actualizat oferta de pe CFiR cu incă două anunțuri: unul de angajare pentru REVIZOR TEHNIC VAGOANE și celalalt pentru inscrieri la cursul de CALIFICARE – REVIZOR TEHNIC VAGOANE.

REVIZOR TEHNIC VAGOANE

Cerintele postului:

 • absolvent al învățământului liceal/școală profesională în profil mecanic sau electrotehnic și curs de calificare RTV
 • autorizatie AFER pentru exercitarea functiei de revizor tehnic vagoane
 • apt medical si psihologic (conform dispozitiilor legale in vigoare)
 • activitate neintrerupta in exercitarea functiei in ultimele 12 luni

Cerem si oferim seriozitate, pachet salarial atractiv, tichete de masa, prime si alte beneficii salariale, conform dispozitiilor la nivel de societate.

 

CALIFICARE – REVIZOR TEHNIC VAGOANE

Grupul Feroviar Român (GFR), in colaborare cu C.E.N.A.F.E.R, acordă sustinere financiara, din fonduri proprii, prin semnarea contractului de bursa, persoanelor aflate în perioade de reconversie profesională, înscrise în sistemul asigurarilor de șomaj, absolvenților de studii medii/școli profesionale, care îsi doresc o meserie in acest domeniu.

Cursurile de calificare pentru care se fac inscrieri sunt pentru functia de REVIZOR TEHNIC VAGOANE si se vor desfasura in centrele teritoriale CENAFER – Bucuresti si Timisoara.

Conditii inscriere:

 • domiciliu: Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Arad, Cluj, Brasov, Constanta, Galati, Suceava sau zone limitrofe acestor localitati;
 • varsta: 20 – 40 ani;
 • studii: absolvent 12 clase;
 • apt din punct de vedere medical si psihologic.

Pentru dosarul de inscriere sunt necesare urmatoarele documente:

 • cerere de inscriere (cu mentionarea unui numar de telefon valabil);
 • copie act de identitate;
 • copie document  care sa ateste absolvirea studiilor liceale;
 • copie certificat de nastere.

 


Oferta de locuri de munca a GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR), de pe pe platforma de angajări CFiR, mai cuprinde urmatoarele posturi:


GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GRAMPET GROUP este format din 18 companii grupate pe domenii de activitate astfel: operatori de transport feroviar de marfă, logistică, construcţie, reparaţii și mentenanţă material rulant și servicii IT.

GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 18 ani, GFR și-a început activitatea în anul 2001 ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional și începand din 2010 opererează prin toate frontierele de stat ale României.

GFR este membră a tuturor organizaţiilor internaţionale reprezentative și are acorduri de colaborare atât cu operatorii feroviari de stat (BDZ Cargo, UZ, CFM, PKP Cargo, ZK, RCH, HZ Cargo, ZBIH) cât și cu operatorii feroviari privaţi din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria și Germania.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share