Slide Slide


PARTENERI:

“Industria feroviară românească” – cea mai nouă rubrică de pe Club Feroviar

By
Industria feroviară româneascăIndustria feroviară românească

Catalog FeroviarLa începutul lunii aprilie Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Prin intermediul acestei rubrici Catalog Feroviar dorește să atingă două puncte foarte importante pentru domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină:

 • să prezinte publicului cititor informații despre multitudinea de factori implicați în acest domeniu:
  • companii de stat sau private care produc sau prestează diverse servicii
  • instituții ale statului cu rol de reglementare, derulare de proiecte sau gestionare a finanțelor
  • instituții de învățământ
  • organizații cu rol în dezvoltarea și promovarea domeniului feroviar
 • să acorde șansa oricărei entități juridice care activează în acest domeniu sau domenii conexe să își prezinte produsele sau serviciile pe care le oferă.

Industria feroviară românească

Articol de promovare publicat gratuit la rubrica “Industria feroviară românească”

Articolul, care va fi preluat și pe site-urile www.cfir.ro și www.catalogferoviar.ro, va îndeplini următoarele condiții tehnice și editoriale:

 • articolul va fi realizat de către redactorii noștri pe baza informațiilor din profilul companiei/instituției publicat pe www.catalogferoviar.ro: descriere generală și alte date concludente și va avea aproximativ 1500-1600 de caractere, fără spații
 • va conține sigla companiei/instituției și minimum o poză, dar nu mai mult de trei, de o calitate bună, care să vă reprezinte compania/instituția și activitatea
 • va descrie compania/instituția: istoric, misune, valori
 • va prezenta produsele și/sau serviciile oferite
 • vor fi menționate câteva dintre proiectele și/sau partenerii din domeniul feroviar

Ce trebuie să facă orice companie/instituție pentru a benficia de acest articol de prezentare?

Tot ce vor trebui să facă companiile/instituțiile din domeniu este să își completeze/actualizeze profilul Catalog Feroviar.

Catalog Feroviar 2006 - solutia de a te prezenta gratuitCatalog Feroviar, apărut pentru prima dată în anul 2006, cuprinde în capitolele sale, structurate în funcție de domeniul de activitate, toate companiile din domeniul feroviar și din cele conexe care își desfășoară sau doresc să-și desfășoare activitatea în România.

Relansat în 2017 în forma online, Catalog Feroviar își dorește să continue tradiția celor 9 ediții tipărite în perioada 2006-2014 și să se constituie într-un instrument de lucru foarte practic, mai ales atunci când căutaţi să stabiliţi noi relaţii de afaceri.

Acesta se adresează tuturor factorilor implicaţi în sistemul de transport pe şină şi adună cele mai importante informaţii despre instituţii şi firme implicate în activitatea feroviară, produsele şi serviciile oferite de acestea. Aşadar, este vizată o comunicare mai eficientă, o capacitate mai rapidă de identificare a oportunităţilor de afaceri şi a potenţialelor parteneriate de succes.


Ce beneficii aveți dacă vă actualizați profilul?

pachet business catalog

 • veți putea fi contactat de alte companii din domeniu pentru a stabili colaborări
 • veți beneficia de expunere suplimentară prin articolul publicat pe www.clubferoviar.ro
 • veți primi gratuit pentru 6 luni pachetul “Business” pe site-ul www.catalogferoviar.ro
 • dacă veți recomanda unei alte companii, care nu este încă înscrisă în catalog și care activează sau colaborează cu companii din domeniul feroviar, să își completeze profilul în Catalog, iar aceasta se va înscrie aici, veți mai beneficia încă o luna de pachetul “Business”

 

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de oferta noastră vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share