Slide


PARTENERI:

INEUL S.R.L. – prefabricate din beton pentru construcții de căi ferate, drumuri, construcții civile și industriale

By
INEUL S.R.L. - prefabricate din beton pentru construcții de căi ferate, drumuri, construcții civile și industriale

INEUL S.R.L. - prefabricate din beton pentru construcții de căi ferate, drumuri, construcții civile și industrialeS.C. INEUL S.R.L. Năsăud este, de peste 60 ani, un producător de prefabricate din beton pentru construcții de căi ferate și rutiere, care își propune satisfacerea clienților prin calitate, seriozitate, o vastă experiență și o deosebită atenție la dorințele acestora.

INEUL S.R.L., cu sediul în Năsăud, str. Rahovei nr. 3, jud. Bistrița-Năsăud, a fost înființată în anul 1954, având că principale obiecte de activitate producerea pietrei sparte pentru căi ferate și drumuri, precum și producerea elementelor prefabricate din beton.

Societatea a trecut prin diverse forme de organizare și subordonare până în anul 1977, când a fost trecută în subordinea CCCF București din cadrul Ministerului Transporturilor, având că obiective principale producerea elementelor prefabricate din beton pentru cale ferată și drumuri, precum și producerea agregatelor de carieră.

Din anul 1977 până în prezent societatea a produs curent dale prefabricate pentru treceri la nivel, dale pentru peroane, capace și canale pentru cabluri, borne, fundații și alte produse prefabricate folosite la calea ferată.

INEUL S.R.L. – prefabricate din beton pentru construcții de căi ferate, drumuri, construcții civile și industriale

INEUL S.R.L. oferă o gamă largă de produse prefabricate din beton pentru construcții de drumuri, căi ferate, civile și industriale, acestea fiind produse conform normelor europene. La cerere, INEUL S.R.L. poate produce și alte elemente prefabricate din beton pentru infrastructură, conform specificațiilor proiectului.

Ne asigurăm materia prima de la cei mai buni furnizori de pe piață, iar echipelor noastre de angajați le asigurăm cele mai înalte niveluri de instruire și pregătire.

Dintre partenerii din domeniul feroviar amintim pe: CNCF CFR S.A., ISAF București, S.C. 2 Invest S.R.L., SCCF Mureș S.A., Wiebe România S.R.L., Swietelsky Construcții Feroviare S.R.L., SPIACT Cluj S.A., S.C. VIA TERRA SPEDITION S.R.L. etc.

Elemente prefabricate pentru cai ferate
Elemente prefabricate pentru drumuri si poduri
Prefabricate diverse

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina INEUL S.R.L..


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share